Media Sosial – Platform Serlahkan Bakat

Assalammualaikum dan Salam Sejahtera.

Buat pembaca blog yang budiman, terima kasih masih sudi mengunjungi blog saya ini. Membaca setiap catatan yang ditulis. Sejujurnya, saya merasakan perkongsian sebegini mampu memberikan input yang terbaik buat anda di luar sana terutama bagi anda yang baru berjinak-jinak menjadi Pengacara Majlis.

Kemajuan teknologi telah membuktikan segala maklumat dapat dicapai hanya di hujung jari. Kemudahan media sosial ini sewajarnya digunakan dengan sebaik mungkin. Sebagai contoh, melalui media sosial ini, saya dapat memperkenalkan bakat dan kebolehan yang saya miliki. Tidak hanya di dalam negara, malah di peringkat antarabangsa.

Bukan itu sahaja, saya dapati penggunaan media sosial untuk ‘melariskan’ diri lebih berkesan daripada promosi mulut ke mulut atau diperkenalkan oleh individu tertentu. Justeru, saya amat mencadangkan agar anda menggunakan media sosial seperti mencipta blog atau laman sesawang untuk mempromosikan bakat yang anda miliki.

Sekian dahulu dari saya,

Salam sayang untuk semua

Emcee NaniĀ  :-)

Saya dapati penggunaan media sosial untuk ‘melariskan’ diri lebih berkesan daripada promosi mulut ke mulut atau diperkenalkan oleh individu tertentu…

Sepasang kekasih sedang bergembira di kawasan padang. - Sumber 123RF.COM

Love In The Wind

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


3 + five =